Oplev kunst hos @gyldenrisart i Slagelse Udforsk kollektionen i dag

Det' en GYLDENRIS

NAIVISTISK

STOLER PÅ LIVS PROCESSEN 


Inspirationen kommer af, at jeg prøver at finde balancen mellem at have uvirkelighedsfølelse og stadiet, hvor jeg fordyber mig er ok at det er trygt sted at være. Det er meget angstprovokerende, at vågne fra min fordybelse og forstå at der ingen fare er, mit nervesystem skal lære, at skældne mellem at være overvågen for fare og at der stille og rolig bliver plads i mit nervesystem til at jeg kan fordybe mig uden at få angst over i overlevelsestilsatand hvor jeg ikke kan mærke min krop. Jeg prøver at finde ro i alt min indre uro.


Olie og akryl på lærred (deep edge) 100x150 cm

12.500,-  

CONNECTING 


Inspirationen kommer af, at jeg havde brug for at udtrykke mine tilstande, hvor jeg dissocierer fra verden. Verden er for mig uvirkelig og mit indre er fragmenteret. Jeg prøver at finde forbindelse og meningen med at leve.

Alle ar symboliserer de ar jeg har på sjælen og den sammensatte  person jeg er. Olie og akryl på lærred (deep edge) 95 cm x 140 cm
(Original maleri i privat eje). Plakattryk 80 cm x 125 cm, numreret Kr. 1250,-  

IS THIS REAL LOVE?


Inspration kommer da, jeg møder en vidunderlig mand, som matcher mig på så mange områder. Tør jeg tro på, at han vil mig med alt den bagage jeg har med?Olie og akryl på lærred (deep edge) 95 cm x 140 cm

Kr. 23.500,-

FUCK IT!


Jeg har i mange år gået med selvmordstanker, og mit nervesystem er så angst, at jeg dissocierer (ud af kroppen oplevelse - bare ikke på den fede måde). Jeg bestemte mig for at leve, istedet for BARE at overleve. Og acceptere selv mig samt mine tilstande. Hendes ar bliver mere usynlige i ansigtet (sjælen) og flytter op i turbanen.
Olie og akryl på lærred (deep edge) 95 cm x 140 cm

Kr. 23.500,-

Still have some color


Jeg svæver mellem at overleve, fragmenteret ,selmordstanker, kampen med kommunen har gjort mig værre end nogensinde, jeg har ingen jeg kan støtte mig op af, jeg får hele tiden af vide at jeg er for pæn og for veluddannet til at være syg, jeg vil bare dø. 


(Privat eje kan fåes i plakat tryk)


Plakat 60x80 cm

Kr. 1500,-

ramme kan tilkøbes

Kr.   300,-