Kunst håndværk på Vestsjælland

Melek Gyldenris

Kunst Galleri af høj kvalitet på googleJeg har primært specialiseret mig i det abstrakte. En unik blanding af pouring arts

KONTAKT GYLDENRIS ART

 
 
 
 


Jeg hedder Melek Gyldenris. 


Velkommen til mit online Kunst Galleri.


Jeg har primært specialiseret mig i det abstrakte. En unik blanding af pouring arts fineste kemiske processer over i den mere traditionelle kunst med pensel og spartel. Jeg blander gerne de mange forskellige stilarter, hvor Pouring art skaber baggrund for maleriets videre udvikling. Kompositionen og farvesammensætning i mine malerier er utrolig Essentiel for når jeg laver min kunst. Mine senere værker resonere også hvordan mit mentale liv stille har formet sig i min helings proces, - med spiritualitet, enkelhed, detaljer, balance, rundhed forenes i et organisk udtryk. Alle mine værkers udtryk er meget personlige med en dybfølt historie.


Klik rundt på hjemmesiden, se nye højkvalitets moderne kunstværker i galleriet til din samling, lad dig inspirere til smukt kunst der komplimenter dit interior samt din personlige indretning.

Alt kunst af Gyldenris Art i online galleriet passer både til privat, kontormiljø samt arbejdsplads.

følg mig på Instagram: https://www.instagram.com #gyldenrisart

Facebook https://www.facebook.com/Gyldenrisart @gyldenrisart se short story og reels for spændende kunst under udvikling.


Jeg er blandt andet uddannet maskinsmed og kropsterapeut m.m. Mit liv tog en gevaldig drejning for godt 10 år siden. Kunsten har først fået en vigtig plads de sidste 4 år, hvor jeg blandt andet har brugt kunsten til at fjerne fokus fra alt det jeg ikke kunne mere til at få indført mere grundfølelse ydermere livskvalitet. Kunsten er blevet en stor del i mit liv, hvor det har banet vejen til at finde balance i min hverdag, som er en del af min helings proces.Jeg udvikler også NFTs som er over i den digitaliseret del af kunsten.

KONTAKTOPLYSNINGERUanset om du er interesseret i fremvisning, køb eller som gallerist interesseret i samarbejde, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Både privat og B2B.

Der kan betales med Mobilpay til mobilnr. +45 3028 5823

Der er mulighed for en afdragsordning.